Bed and breakfast omgeving Utrecht

Bed and breakfast “Bij de Muzen” in omgeving Utrecht

Zoekt u een bed and breakfast in de omgeving van Utrecht, dan bent u bij b&b “Bij de Muzen” helemaal aan het juiste adres. Gelegen in de provincie Utrecht en op enkele kilometers van de stad zelf, biedt Mijdrecht u zowel de nabijheid van deze gezellige stad als de rust van de natuur. “Bij de Muzen” ligt in de Millenniumgemeente De Ronde Venen, die zich aan de doelen van de Verenigde Naties houdt, met name op het gebied van klimaatbeleid en duurzame ontwikkeling.

Kom dit interessante stukje Utrecht zelf ontdekken

Dat ziet u terug in het gehele gebied. Voor de bezoeker zijn er vele interessante natuurgebieden om te ontdekken. Vele fiets- en wandelroutes leiden langs kronkelende veenriviertjes die het polderlandschap echt kleuren. Bovendien bieden de Vinkeveense Plassen alles wat de waterliefhebber zich maar wensen kan. Zwemmen, roeien, kanoën, duiken, vissen, waterskiën, surfen en zeilen – alles is mogelijk in deze geliefde waterplaats.

Aan de rand van de Vinkeveense Plassen bevindt zich bovendien het beschermd vogelgebied Botshol waar u, vanzelfsprekend enkel buíten het broedseizoen, kunt rondvaren in de rijke natuur. Waar vroeger schilders en schrijvers veelvuldig het Hollands polderlandschap van de gemeente bezochten, is het groene en florerende terrein rondom bijvoorbeeld de rivier De Gein nu een ware attractie voor natuurliefhebbers en andere recreanten. Onze bed and breakfast in de omgeving van Utrecht biedt dus voor ieder wat wils.

In Mijdrecht zelf treft u het grootste winkelgebied van de gemeente De Ronde Venen en het sfeervolle centrum van de stad biedt volop gelegenheid voor bijvoorbeeld uitgebreid tafelen of borrelen aan een van de vele terrassen. De vele monumenten in de stad maken het ook voor de cultuurliefhebber tot een zeer interessante plaats. Wij laten u graag zelf de rijke historie, natuur en cultuur hier ontdekken en bieden u stijlvolle kamers in bed and breakfast “Bij de Muzen” voor eenieder nieuwsgierig naar deze verrassende omgeving van Utrecht.

Bed and breakfast omgeving Utrecht

   Bed and breakfast Amsterdam    Contact     Reserveren