Bed and breakfast omgeving Amsterdam

Bij de Muzen: een wel heel speciaal bed and breakfast in de omgeving van Amsterdam

Zoekt u een bed and breakfast in de omgeving van Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gelegen tussen Amsterdam en Utrecht biedt bed and breakfast Bij de Muzen u in de nabijheid van deze twee metropolen alle rust en gezelligheid die u zoekt. Mijdrecht, de thuisbasis van Bij de Muzen, heeft zelf bovendien ook heel wat te bieden.

Even buiten Amsterdam vindt u een b&b in de natuur

Allereerst vormt dit dorp met zo’n zeventienduizend inwoners het grootste winkelgebied van de omgeving, met monumentale panden, interessante culturele bezichtigingen en vele terrasjes om uitgebreid te tafelen en te borrelen. Middenin de echte polder van Nederland vindt u overal kronkelende veenriviertjes die de gemeente het zo karakteristieke aangezicht geven. Mijdrecht is gelegen in Fairtrade gemeente De Ronde Venen, dat een uiteenlopend aanbod aan activiteiten biedt. Zo kunt u hier uitgebreid wandelen en fietsen op de vele uitgestippelde routes. Natuurliefhebbers voelen zich helemaal thuis in de waterrijke omgeving van Mijdrecht.

Bovenal biedt deze gemeente u de Vinkeveense Plassen, waar de watersportliefhebber z’n hart op kan halen. In dit gebied kunt u niet alleen zwemmen, maar ook roeien, kanoën, vissen, duiken, zeilen, surfen en waterskiën. Bovendien kunt u in het aangrenzende natuurreservaat Botshol buiten het broedseizoen om – het is immers een beschermd vogelgebied – met een roeiboot ontspannen varen in dit schitterende gebied.

Graag heten we iedereen die een bed and breakfast in de omgeving van Amsterdam zoekt van harte welkom in Bij de Muzen.

Bed and breakfast omgeving Amsterdam

 

   Bed and breakfast Mijdrecht     Contact     Reserveren