Bed and breakfast fietsroute

Zoekt u een bed and breakfast als tussenstop voor uw fietsroute?

Een hartelijk welkom op de website van bed and breakfast Bij de Muzen. Laat u inspireren door de natuurrijke omgeving van Mijdrecht en omstreken en doe ons bed and breakfast aan tijdens uw fietsroute.

Bed and breakfast fietsrouteVele fietsroutes langs pareltjes in onze natuurrijke omgeving

Mijdrecht is gelegen in de gemeente De Ronde Venen, die de natuurliefhebber heel veel moois te bieden heeft. Niet voor niets zijn er vele wandel- en fietsroutes te vinden in deze omgeving, die druk bezocht worden door recreanten. Voor een dagje uit is de omgeving dan ook heel geschikt en dikwijls verwelkomen we hier inwoners van nabijgelegen plaatsen als Amsterdam en Utrecht die de drukte van de stad ontvluchten en zich onderdompelen in de rijke natuur die onze gemeente te bieden heeft. De rust die u hier treft is dan ook onbeschrijflijk. Uitgestrekte velden polderlandschap wisselen af met veenriviertjes als De Gein, die zich een weg banen langs idyllische boomgaarden, groene weiden en historische boerderijen. De gemeente heeft ruim voorzien in diverse fietsroutes die elk langs andere pareltjes voeren. Zoekt u een bed and breakfast als tussenstop van uw fietsroute, dan nodigen we u uit om Bij de Muzen te ontspannen in onze zeer sfeervolle, rustieke omgeving.

Watersportliefhebbers blijven graag een dagje langer

Plan overigens vooral ook een extra dagje in om de Vinkeveense Plassen te ontdekken, het meest bekende recreatiegebied in onze gemeente – en niet voor niets. U vindt hier de twaalf zandeilanden van de plassen en diverse natuurrijke routes over het water, die u al zwemmend maar ook per roeiboot kunt bereiken. Verder kunt u er bijvoorbeeld kanoën, waterskiën, vissen, duiken, surfen en zeilen. Voor de watersportliefhebber een echte aanrader!

Wilt u logeren bij een bed and breakfast tijdens uw fietsroute? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord.

   Bed and breakfast Utrecht     Contact     Reserveren