B and B Utrecht

B and b Bij de Muzen nabij Utrecht

Een warm welkom Bij de Muzen, een sfeervol b and b gelegen nabij Utrecht, in het zeventienduizend inwoners tellende dorp Mijdrecht dat u veel te bieden heeft. Weg van de drukte van de stad Utrecht treft u de gemeente De Ronde Venen, een oase van rust. Vele kronkelende veenriviertjes geven het Hollandse polderlandschap een idyllisch aangezicht. Het is bovendien bijzonder goed toeven rond de Vinkeveense Plassen, door heel ons land bekend als één van de meest natuurrijke watergebieden, een reputatie die meer dan waargemaakt wordt.

De provincie Utrecht biedt de natuur- en watersportliefhebber veel interessants

Aan de Vinkeveense Plassen kan de watersportliefhebber z’n hart ophalen. Vissen, zwemmen, varen, duiken en andere sporten als surfen, zeilen en waterskiën – het kan er allemaal. Het is drukbezocht maar toch vindt u er de rust en stilte die u zoekt op de afgelegen plekjes. Ook een bezoek waard is de Botshol, het natuurreservaat en tevens beschermd vogelgebied waar u – vanzelfsprekend enkel buiten het broedgebied – urenlang kunt rondvaren in een roeiboot en de prachtige natuur in u kunt opnemen. Mijdrecht zelf heeft u overigens ook veel te bieden. Dit sfeervolle dorp herbergt niet alleen diverse culturele uitingen, monumentale panden en gezellige terrassen, maar is tevens het grootste winkelgebied van de gehele omgeving. U kunt hier urenlang rondstruinen in de vele leuke boetiekjes die Mijdrecht te bieden heeft. Bovendien zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes uitgestippeld die u de kans geven de omgeving echt te leren kennen. Kortom, onze b and b in Utrecht en omstreken biedt voor ieder wat wils.

Kortom, zoekt u een b and b in de provincie Utrecht, dan nodigen we u van harte uit Bij de Muzen en haar interessante omgeving te komen ontdekken.

   Wellness bed and breakfast     Contact     Reserveren